2013-05-17

Cykla i (till!?) Stockholm

Barnen på väg till dagis, dom älskar också att cykla

Hej och god morgon!

Idag väntar ännu en vacker dag med solsken, klarblå himmel och sköna temperaturer. Vi ska till Stockholm idag och vara där i helgen, det blev nog bestämt igår. Vi låter släkten fira våra tjejer som har fyllt- eller snart ska fylla år. Emily blev 12 i tisdags och Ebbah fyller snart fem. Eftersom vi ska till 08 och jag ska ha med mig en cykel så frågade jag igår på Twitter vad det är för cykling som gäller i norra delen av Stockholm i helgen. Fick då till svar att SMACK-rundan går på lördag och Roslagsvåren på söndag. Två motionslopp norr om stan på en och samma helg alltså!

På kvällen slog det mig dock, kanske ska göra som Jeppe77 och flexa ut lite tidigare? Då skulle jag ju hinna cykla ner till Stockholm. Om det är något jag saknar i min vardagliga träning så är det väl längre distanspass. Visst, blir det några pass på tre fyra timmar och i något enstaka fall även fem timmar. Men det är allt för långt mellan gångerna nu för tiden och med både Vätternrundan och SM bara en månad bort så är det hög tid att smyga in lite långpass igen. Och om jag ändå ska ner till Stockholm, varför inte cykla dit?

När jag lämnade förslaget till Ronya igår så svarade hon: "Gör som du vill". Det kan dels betyda: "Gör som du vill". Men efter några års studerande av kvinnlig kommunikation så har jag kommit fram till att det också kan betyda: "Gör du det är det det sista som du gör." Så vi får väl se var det här landar.

7 kommentarer:

 1. Haha känner igen det där +1

  /Anders

  SvaraRadera
 2. I 9 fall av 10 är det alternativ 2...

  SvaraRadera
 3. I 9 fall av 10 är det alternativ 2...

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog utgå från att det är alternativ 2 som gäller - för säkerhets skull...

  SvaraRadera
 5. Ha, ha när min fru säger så är det alternativ 2 som gäller :-)

  SvaraRadera
 6. Ne, ne, ne... det betyder alternativ 2 i 10 fall av 10...hehehe...

  SvaraRadera
 7. Min fru brukar säga att jag bestämmer inte över dig,då brukar jag säga att hon inte skall ljuga.

  Jag tror att det är alt 2 som gäller ,ycka till och hoppas du får cykla till sthlm välkommen //Stridsberg

  SvaraRadera