2013-05-10

Cykelaktiviteter idag

Idag premiärade vi den nybyggda cykellekplatsen som Falu CK och Falu Stigcyklister har byggt. Det finns lite kvar att göra, men det är kul redan nu. Se mer om denna cykellekpark här: http://falustigcyklister.se/2013/05/07/en-cykellekplats-vaxer-fram/

Mina barn tyckte det var jättekul och dom tränade på alla moment till dom satt. Alla utom ett... Där Filip landade på magen var det lite svårt med små hjul. Men i övrigt fanns det spännande moment som balanscykling och brant backe att försöka klara av. Kommer bli en kanonbra del av cykelstaden Falun.

Efteråt tvättade vi våra cyklar, jag hade med mig racern som blev lite extra ren och fin. Nu på kvällen så har jag också kapat gaffelröret och vaxat ramen samt gafffeln. Miche sponsrar med hjul och Continental står för sulorna.

För er som undrar så har vi också tittat på AXA Floorball Cup, vi har lekt i lekpark, ätit glass, ätit ugnspannkaka, ätit pizza, spelat innebandy och handlat lite också.

1 kommentar:

  1. Gillar dig och tycker att din blogg är toppen. Därför förvånar det mycket att du valt att samarbeta med Miche. Du som är så insatt i proffscirkusen borde väl veta att de satsat stort på att kontraktera gamla dopingfällda cyklister?

    SvaraRadera