2013-03-14

Några tunga dagar

Häpp!

Det har ju varit lite dålig aktivitet på den här bloggen dom senaste dagarna. Har inte riktigt haft motivationen på topp. Inte för något egentligen. Har mest känt mig trött, seg och i behov av att äta. Så jag har försökt vila lite mer, äta lite mer och hoppas på en vändning. Tog därför vilodag måndag-tisdag, bloggade inte bara för att blogga och åt allt gott som vi hade i skafferiet. Så nu vänder det nog vilken dag som helst.

Igår då förresten. Jag hade ju en bedrövlig dag i sadeln och frös bara mest hela tiden, riktigt okul faktiskt och även två timmar efter att jag kommit hem så brände det i fötterna. Det enda som riktigt värmde under passet var att se Pontus vinna en av spurterna, då blev jag glad på riktigt. Det var tydligen hans första och enda vinst inom cykel sedan han började med sporten 2006. Härligt att ha fått vara med om det.
Fotograf Erik Birgerson var på plats vid samlingen och i vår första spurt runt gruvhålet, så med lite tur dyker det kanske upp några bilder snart.

I kväll ska jag och barnen se Leksand ta emot Södertälje i Tegera Arena, hoppas på en bra match och en bra publik...

2 kommentarer:

  1. Det var snält skrivet Henrik. Nästa ons blir de fullgas igen.

    SvaraRadera
  2. Det var kallt som sagt så det blev inte så många bilder. Återkommer någon annan onsdag då det förhoppningsvis är lite varmare.

    SvaraRadera