Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-24

Mitt rum på Åkerblads

Är ju på konferangs i Tällberg nu, på Åkerblads Hotell och Gästgiveri. Kunden i focus. Jodå, det är stavat med c här. Cyklade ju hit, visste vart jag skulle och hur det såg ut här. Lyckades dock i tröttheten åka lite fel på slutet (motvind i över 3 timmar och några mördande backar ju!). Blev väl en kvart sen till lunchen men hade 45 minuter på mig att äta upp, så jag hann med. Mycket pinsamt ändå då jag räknat ut rundan ganska så precis. Ska analysera GPS-filen lite senare i kväll. Vi har kånferannsat hela eftermiddagen men har nu umgängespaus till 19:30. Så jag passar på att stänga in mig på hotellrummet med datorn...
Jag visste att vi skulle bo i enkelrum, så jag förväntade mig en skrubb. Storleksmässigt alltså. Ni vet; en hall, en toalett med dusch och ett litet rum med en säng mot ena väggen, ett nattduksbord, en fåtölj och en TV. Öppnade dörren, såg den lilla hallen och badrumsdörren och en soffa lite längre in. Funderade på om det var en bäddsoffa kanske eller om de hade både säng OCH soffa. Men när jag klev in så fann jag att det var chill out-hörnan och kontorsdelen, innanför fanns nämligen ett till rum. Med en dubbelsäng, jo man tackar (Hästens!). Badrummet har två dörrar så man når det både från hallen och sovrummet och det är utrustat med badkar med jetstrålar som varsamt ska massera min söndervurpade och stela tröttingkropp. Har dessutom en uteplats som tillhör rummet, om jag skulle vilja lägga mig och sola lite. Nog med text, nu ska ni få bilder!
 Det här såg jag när jag kom in och trodde då att rummet innanför hallen var sovrummet

Hallen sett från andra hållet, mina skor matchade inredningen så bra så de fick stå kvar

Vy från soffan, där vid skrivbordet sitter jag nu med en påse godis och bloggar

Så där ser det ut då. Godis, mobiltelefon och dator.

Så här ser sovrummet ut, lite suddigt kanske. Men ni fattar.

Rummet sett från andra hållet, med dörren till uteplatsen i bild också.

Uteplats, solnedgång och Siljan i bakgrunden

Badrummet. Lite liten TV kanske, men dumt att klaga då jag ändå nästan aldrig tittar på TV...

Så här skulle jag kunna bo lite oftare faktiskt. Det har ju blivit några nätter på hotell, vandrarhem, stugor, bed & breakfast och liknande genom åren. Nu ska jag nog faktiskt inviga karet med hopp om kvickare återhämtning för mina mycket trötta ben. Jag tog i idag skall ni veta. Kanske inte hela tiden och kanske inte alltid jättemycket. Men det räckte.

1 kommentar:

  1. Shit! Känner igen det där rummet..där var det "åka av" med en kvinnlig kollega då jag var där på konferens, hoppas de rengjort sänggaveln ordentligt!

    SvaraRadera