2011-03-28

Ett hot mot Kinas säkerhet

Morsning korsning! Bilden är från ett besök hos Monark Exercise AB i Vansbro där jag var och kollade på fabriken och Bianchis cyklar, ett litet bildreportage på det kommer senare idag.

Ingen feber igår vilket var skönt. Kände mig ändå rätt kraftlös så en totalvilodag var på sin plats. Nu känns det mycket bättre igen. Vi har ju varken tid eller råd att vara sjuka, eller hur? Dessutom är det rätt trist... Natten till igår sov jag i elva (11) timmar. Det kan jag givetvis inte minnas när jag gjorde senast. Gissar att kroppen behövde det. På eftermiddagen kom familjen hem igen efter några dagar i storstaden, så nu är ordningen återställd här hemma.
April och cykelsäsong närmar sig med stormsteg. I april ser jag ut att jobba lite mindre än jag gjort den senaste tiden. Detta i kombination med annan tidskrävande sysselsättning minskar och till och med försvinner gör att jag troligtvis kommer gå in i maj med massor av energi.

Igår hade jag ganska många besökare här på bloggen. Men, antalet besökare på bloggen skulle kunna vara så många fler då jag tydligen är blockerad i Kina. Det är 1.3 miljarder potentiella läsare som jag går miste om det! Se nedanstående utdrag från ett mejl jag fick här om dagen:
"Följer din blogg med stort nöje, har precis kommit hem från några veckor i Kina och Taiwan, med det här mailet vill jag informera dig om att du betraktas som säkerhetsrisk i Kina. Jag gick in på din sida varpå följden blev att hela min dator blev blockerad och krävde en omstart, och därefter hamnade du i samma karantän som Facebook och Twitter!"
Facebook, Twitter och Öijers blogg, de tre stora hoten mot Kinas säkerhet.

1 kommentar:

  1. Ta det inte personligt, alla blogspot.com sidor är blockerade i Kina :(

    SvaraRadera