Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-27

Fred Perry Cycling

Bianchi och Rapha är företag inom cykelbranschen som nu börjat göra kläder som kan, och ska, användas i vardagen. J. Lindeberg har tagit fram kläder med cykling i åtanke och nu har också Fred Perry släppt sin Cycling edition. Äntligen kan du gå på krogen iförd cykelkläder och vara modern! Eller...?

6 kommentarer:

  1. Får väl vara lite konservativ och säga att jag nog inte skulle klä mig en tröja med världsmästarränder. Men den svarta kanske.

    SvaraRadera
  2. Klädmärket Fred Perry får mig att tänka på fotbollshuliganer. Lite cykelhuliganer kanske behövs för att piffa till sporten lite!

    SvaraRadera
  3. Det är på gång nu. Cykelinspirerat mode alltså. Paul Smith har ju haft en handväska några säsonger nu (ja, tjejerna använder ordet "säsong" även när det kommer till handväskor). Kom senare i samma design även som en messenger bag, necessär m.m., så man kunde matcha sin flickvän.

    Var hett några månader i hufvudstaden, men det var ett jag sen jag såg en nu.

    /modebloggaren(?)

    SvaraRadera
  4. Glömde ju bildlänken.. http://www.julesb.co.uk/menswear-1/bags-luggage-12/accessories-cyclists-holdall-661601-136562_medium.jpg

    /modebloggaren

    SvaraRadera
  5. Såg nu att jag skrev lite märkligt. Paul Smith har iaf haft en kollektion med cykelmotiv på handväskor, messenger bags m.m.

    http://www.highsnobiety.com/news/wp-content/uploads/2010/07/paul-smith-cycling-bags-for-rapha-selectism-0.jpg

    /modebloggaren

    SvaraRadera
  6. Glöm inte bort Bike Polo som är på starka fram mars!
    http://chunkclothing.com/index.php?main_page=index&cPath=2&zenid=6e70b3bc3907045e2ece49cc948d50de

    //Niklas

    SvaraRadera