Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-21

Ebbah kan skriva sitt namn

Foto: Ebbah

Två vilodagar, en Supergo (kebabpizza med strips på), två påsar påskskum, ugnspannkaka, Ronyas specialköttfärssås, tårta och Gundefrukostar har gjort kaos med formen. Nu är den rund igen. Gick upp två kilo i helgen, två KILO! Det är tvåtusen det. Funderar på att packa min träningsväska och köra ett kvällspass redan i kväll. Men det är så drygt när jag slutar klockan åtta på kvällen att då sedan mobilisera kraft för träning och sedan försöka somna i någorlunda vettig tid.

I morse när jag vaknade så ville Ebbah att jag skulle komma och se att hon skrivit sitt namn själv. Hon är så duktig min lilla tjej. Snart två år och 10 månader och kan skriva sitt namn helt själv. För två veckor sedan lärde hon sig att skriva sitt namn på datorn, men det är ju lite annat att forma bokstäverna själv.

Hon är väldigt intresserad av bokstäver och siffror just nu och vill veta hur man stavar allas namn och pekar på bokstäver om hon ser några och frågar vad dom heter. E-B-B-A-H, säger hon glatt och går och försöker skriva namnet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar