Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-26

Workout


Ingen dålig jävla doubletrack jag körde idag. Har nog inte varit där förr. Inte sommartid i alla fall. Var tvungen att stanna och ta en mobilbild åt er. Den gör ju inte platsen rättvisa, men ni får en glimt av min vardag.
Körde tre timmar och femton minuter idag. Har fått tillbaka motivationen. Rejält. Det pangpangas rejält på stigar och i backar, kommer hem helt slut och benen gör ont. Idag blev det lite naturliga intervaller i backar, några spurter i kortare backar och härligt köttande på stigarna. Mycket långlopps-SM men inte hela banan. Hittade ett par riktigt bra spårval som jag kan använda mig av i höst.

Tittar på världscupen samtidigt som jag bloggar. XC är ingen TV-sport, har sagt det förr men kan gott och väl säga det igen. Tyvärr.

2 kommentarer:

  1. Klart det är, om det är lite jämnare. Kommer inte ihåg om det var i Offenburg eller Houffalize som Alexandra Engen körde jämnt med någon och jagade Lene Byberg bl.a. Hade Kessiakoff varit kvar och kört riktigt bra eller Emil varit före Hermida som en stund på EM så hade det också varit riktigt kul att se. Men inte lika kul när 2 sydeuropeer utklassar en amerikan med dhstyre.

    SvaraRadera
  2. Idag krossade Kanadicken med dh-styre

    SvaraRadera