Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-20

Sovmorgon

God morgon.
Passade på att ta en sovmorgon idag, vaknade flera gånger nu på morgonen men lyckades somna om. När klockan var 09.50 var det dags att ge upp sömnen. Det är ju en dag idag också. Men som flerbarnsförälder gäller det att ta vara på tillfällen då man kan sova lite extra.
Familjen kommer hem idag, de åkte till Stockholm i lördags och skulle eventuellt stanna till imorgon. Men ungarna är huliganer där, inte lugna en stund och vägrar somna på kvällarna. Så de kommer hem idag för att få lite rutiner igen. Ska bli härligt att träffa de igen. Har saknat dem mycket. Speciellt när jag kom hem efter SM-floppen. Med barnen hemma kan man glömma sådana oviktiga besvikelser, men nu fick jag istället sitta besviken i min ensamhet. Har inte haft någon vidare aptit sedan SM-loppet heller. Också det ordnar sig med familjen här. Då blir det rutiner och jobb igen. Har fortfarande en skiva med XC-bilder från Samuel Chapman att lägga ut på bloggen. Blir nog sent idag skulle jag tro.
Nu lär jag städa upp lite här, så det ser anständigt ut när familjen kommer. Kanske sticker jag ut och cyklar en sväng innan de anläder också. Men det ser väldigt blött ut ute...

Förra veckan var en rekordvecka för bloggen, fler unika besökare än någonsin. Plats 192 bland landets alla bloggar på bloggtoppen och nummer åtta bland sportbloggarna, vilket jag tycker är jättebra. Jag berättade i våras att det vore fantastikst bra om jag kunde fördubbla antalet dagliga besökare på bloggen. Målet var att klara det innan säsongen var slut, helst under sommaren. Men det var ett väldigt högt uppsatt mål. Då hade jag runt 500 besökare om dagen, förra veckan hade jag 1016 besök/dag i snitt.
Bloggen tog också rekord i sidvisningar igår, 3 194 Sidvisningar blev det. Mot tidigare 2855.


Avslutar med en bild på Robert Österling, för att ni ska bli så där härligt glada, lugna och harmoniska som bara Robbelirobban kan vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar