Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-13

Måndag morgon


Väcktes halv sju i morse av Filip som ropade på mamma. Kände mig som en betonghink på havets botten och kunde inte röra en fena. Ronya gick upp och hämtade in honom till oss och försökte övertyga honom om att det var natt, och så ska man sova. Kanske en kvart senare, när Filip faktiskt somnat(!) om, vaknade Ebbah till liv. Nybajsad och allt, så där fanns ingen andra chans. Så vi gick upp och åt frukost efter blöjbytet. Eller Ebbah åt.
Jag har ganska nyss avslutat min frukost. Åt fiberflingor som Ronya köpt åt mig. Jag är ju egentligen ganska allergisk mot allt som går in för att vara nyttigt. Som fiberflingor. Men med lite mycket socker på så blev det riktigt gott, bark-känslan till trots. Läste i Falukuriren om den evige tvåan, snacka om att ha ett mentalt underläge på Mörksuggejakten. Man kan också läsa om segraren och segrarinnan.

Ska skriva lite mer om Mörksuggejakten lite senare. Nu ska jag nog ta mig en powernap. Om någon som läser här har någon bild på mig från Mörksuggejakten, eller någon annan tävling, så får ni gärna skicka dom till mig.

1 kommentar:

  1. http://www.morksuggejakten.com/MS2009/album/slides/Rasmus%20Ekman-47.html

    SvaraRadera