Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-21

Svacka

Har inte tränat på tre dagar nu. Inte bemödat mig med trikåer och svett helt enkelt. Men imorgon är det dags, det är nog bara latmasken som behöver drivas ut ur kroppen. Upptäckte igår att mitt framdäck (Dugast..) var platt. Det var inte platt efter XC-loppet, inte heller under söndagen då jag cyklade med cykeln 200 meter här i området. Så jag har väl kört på en glasbit här någonstans skulle jag tro. Får undersöka det där imorgon. Så nu blir det däcklimning igen. Glas can happen to anyone.
Är härligt trött, somnade med överkroppen i soffan och benen på golvet lite tidigare i kväll. Nu ska jag och R kolla film, förhoppningsvis håller jag mig vaken även efter att godsakerna ramlat ner i magen. Åtminstone.

Vilka MTB-cyklar av 2009 års modell tycker ni är fulast?

3 kommentarer:

  1. Vet hur det känns, jag tränade bara en gång förra veckan, snacka om botten, sämre än i januari nästan.

    Trek Madone skulle jag säga inkl alla Armstronglackade cyklar men exkl Contadors tourcykel. Annars vet jag inte riktigt.

    SvaraRadera
  2. Tveklöst denna: http://www.cambriabike.com/shopexd.asp?id=77482&page=DELTA+7+ARANTIX+WOVEN+CARBON+FIBER+KEVLAR+HARDTAIL+MOUNTAIN+BIKE+FRAME

    SvaraRadera
  3. Tycker inte att Focus är särskillt snygga, de är lite menlösa liksom, sticker inte ut riktigt, rent ut sagt så ser de tråkiga ut.

    Gillar inte heller Treks semi-integrerade sadelstolpslösning, det ser ju bara halvfärdigt ut. Helintegrerat eller inte alls enligt mig!

    SvaraRadera