Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-09

Blev våt


Missade lite på någon hal sten/rot och stannade där cykeln står. Glad att jag slapp vurpa och missade den där stora stenen vid bakhjulet.
Tog en repa på delar av kommande Långlopps-SM. I duggregn, regn och ösregn. Dessutom lagom mycket vind. Backen som senast tog 11.30 eller nåt tog nu åtta minuter. Tog visserligen i mycket mer nu också. Dagens pass var lite av ett nyckelpass inför Mörksuggan på söndag. Så jag körde på i några backar, gjorde några rejäla igångdrag när tillfälle fanns och borrade lite på grusvägarna.
Totalt blev det tre timmar och åtta minuter med 150 i snittpuls och 175 i max. Redan efter en och en halv timme började krafterna sina. Var ju några timmar sedan frukost också. Ville vika ner mig flera gånger under passet men fortsatte ändå att pressa kroppen. Kändes bra efteråt givetvis. Bra för moralen om inte annat. Avslutade med en långspurt på Faluskylten.
Pang på bara.
Stigarna drog ner puls och intensitet en del, då de är i stort behov av röjning från gräs, grenar, träd och ris.

1 kommentar:

  1. Låter som ett lyckat pass de, bra laddad för helgen så du kan spinna loss i första backen på söndag. Inte så lätt på torr asfalt om man inte har pang-pangben. :D

    SvaraRadera