Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-07-23

Mot Engelbrektsturen!

Hej och god morgon!

Här pågår förberedelserna inför Engelbreksturen för fullt. Alltså dom sista förberedelserna, egentligen så är ju allting klart. Men kläder ska med och lite sånt också.. Vädret här i Falun bjuder just nu på 13-14 grader och grått, men det ska väl åtminstone bli varmare under dagen.

Formen är helt klart på uppåtgående, har känt det under veckan och igår lyckades jag ta ett KOM i den backen jag tog personbästa i med slitna ben i torsdags. Igår var jag 7 sekunder snabbare fast med sämre känsla faktiskt, så kan det vara ibland. Känslan säger inte allt, men STRAVA ljuger inte.

Det ligger på lite nu så jag ska inte dra ut på det allt för länge. Vi drar till Norberg, jag känner mig pigg och hoppas att alla andra slitit ut sig under MTB-SM igår. Grattis Emil och Jenny till gulden!

OBS om någon ska vara där och kan langa åt mig, eller känner någon som kan så kan ni väl höra av er? Snälla..? OK, tack!

Senare idag så kommer min video från Mörksuggejakten ut på YouTube, prenumerera på min YouTube-kanal för att inte missa den och andra godbitar!

Här kommer några bilder från igår:
Vackert i Falun!

"Ska jag ta STRAVA-KOM i den här backen? Okej då."

JAG VANN STRAVA!!!

Skoj på hoj!

Efter cyklingen så var vi på fotouställning på Magasinet. Jag köpte en skitgammal och torr bulle efteråt som var så kass att jag faktiskt lämnade tillbaka den och tog en blåbärskaka istället. I övrigt toppenfin utställning!

Efter utställningen så hämtade vi Powerbar-paket, köpte lite godis och åt mat på Basta! 

Mot Norberg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar