Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-07-08

Intervju och sammanfattningsvideo från Ränneslättsturen

Hej och god middag!

Sitter i TV-soffan och kollar på pangpang-cykling på Eurosport. En riktigt högoktanig etapp på Touren idag! Vi har ätit lite lax och potatis och knaprat i oss några bitar godis också. Det gäller ju att ladda inför morgondagens tävling. Jag fick ju lite problem med mitt vevparti under vår cykelsemester, ett nytt är på gång men det kommer ju i bästa fall i nästa vecka. Så jag har nu fått försöka lösa någonting till imorgon. Alltid så härligt att känna att så många ändå engagerar sig för att försöka hjälpa mig!

Hoppas på start imorgon!

Långloppscupen brukar köra en intervju inför och efter varje deltävling med någon cyklist som filmar loppet. Förhoppningsvis hela, men det är ju det där med batteritid å så... På Ränneslättsturen så hade jag tänkt att filma hela loppet men fick frågan från Långloppscupen om att filma åt dom. Så det gjorde jag och den videon kommer nog ut på min kanal om någon dag...

Under tiden som ni väntar på den så kan ni kika på dessa intervjuer (en i början och en i slutet av videon) och lite klipp från loppet:


Apropå YouTube och Mörksuggejakten så kan ni förbereda er inför loppet genom att kika på min video från 2015 också om ni vill:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar