Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-07-14

Kantareller, stranden och skruvade intervaller

Hej och god eftermiddag! 

Ännu en dag som spenderas i Bjärred, Skåne. Dagens stora aktivitet är firandet av Lindas son, Axel. Så vi har förberett lite inför detta under förmiddagen och nu är alla ute på olika aktiviteter innan allvaret drar igång. 

Tänkte berätta lite om vad vi gjorde igår... 

Vi började dagen med att dra till skogs för att plocka bär och svamp. Kändes lite konstigt att det finns sånt så tidigt på året, men det är ju bara så det är. Svamp plockar vi i Dalarna på hösten men i Skåne kan man tydligen börja vid midsommar. Tyvärr fanns det inte många bär, men kantareller hittade vi! 

Efter svampplockningen så drog vi vidare på vår Skåneturné. En riktig strand stod på programmet!

Foton: Linda

På stranden hängde vi tills det var dags att tänka på refrängen med middag och trötta barn. Jag är ingen strandmänniska men Frida finner sig direkt med hink och spade. Övriga barn blandade bad med lek och Linda njöt av solen.

När dagen blev till kväll så tränade vi vuxna. Jag körde intervaller fram och tillbaka på kustvägen och Linda körde testcykel.
Mina intervaller var fem till antalet och längden på intervallerna var mellan fem och sex minuter. Utom i den sista då jag körde längre för att få ihop 30 minuter intervalltid. Precis när det var dags att stänga av sista intervallen så körde jag på något och hörde ett pysande ljud. Punktering. Hann avsluta intervallen och nästan åka hela vägen hem innan jag fick gå sista 100-200 meterna. Tur i  oturen att det blev så precis i slutet.

I intervallerna så snittade jag 47-48 km/h i ena riktningen och 36-37 km/h åt det andra hållet. Körde kustvägen mellan Bjärred och Lomma. Det var tydligen knappt blåsigt för att vara Skåne, men jag tyckte då att det fläktade en del...
Skruvat.

Formen är fortsatt dålig, saknar liksom det där riktigt fina krutet när jag trycker på. Men, det är ju bara att nöta på så kommer det snart tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar