Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-07-29

Fyra backar

Eller egentligen var det två kullar, tre backar och fyra backintervaller. Men det var väl inte så noga egentligen, det viktigaste är ju att jag fick bli riktigt stumtrött fyra gånger om. Funderade lite på vad jag skulle köra igår kväll. Kände att jag behövde typ asfaltsbacke med racern, men ville också rulla lite MTB för att se om jag kunde få bakdäcket tätt med ny tätningsvätska efter pyspunktering i förrgår. Kom till slut på den briljanta idén att kombinera backintervaller med MTB-cykling. Så jag tog sikte mot Norlingberg som är en riktigt elak backe. Jag har "bevisligen" åkt på 3:45.7 år 2009, men nu är det nytt och grovt grus på samt lite tvättbrädstuk på backen då man kört med avverkningsmaskiner där. Det känns därför som om gårdagens tider där är hyfsat kompetenta, om än betydligt långsammare än mitt personbästa från 2009.

Eftersom det finns STRAVA-segement där så passade jag på att trycka på även efter krönet för att plocka ett bonus-KOM. Sedan så körde jag även baksidan av Norlingberg, alltså från Grycksbo-hållet, för att även svepa med det STRAVA-segmentet. Kom hem tre KOM rikare.

Körde Norlingberg åt rätt håll en gång till och fortsatte ner mot Grycksbo och körde Gamla Fruns väg hem. Även där fanns ett STRAVA-segment som jag försökte sno men den där Fredrik Ericsson kan bevisligen köra MTB i motlut han också...
Knölig banprofil igår

Klara, fäääärdiga...

Kör!

På väg mot Norlingberg, stannade jag för att pumpa mer luft i bakdäcket och passade då på att ta en bild också.

Inte för att jag vill slita sommarglädjen ur era arma själar, men hösten är snart här!

Stannade även för en bild halvvägs utför Norlingberg. Backen är brantare än det ser ut här på bilden, ca: 18%.

Viktigt KOM:


Visst att jag hade rätt stumma ben och lite motvind, men vafan. 25 sekunder!?

Garmin-datat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar