2013-07-09

Mitt andra intresse

När jag inte cyklar så brukar jag äta, så även idag. Nu sitter jag på Bibi nära Järvafältet och väntar på huvudrätten. Håll i hatten!

Grundade med godis och Touren, är lite kluven angående Cavendish manöver. Var det en tackling eller bara ett oförsiktigt försök att komma in i på rullen på Kittel och Greipel?

3 kommentarer:

 1. Om det var en tackling? Han tacklar bort armarna samtidigt som offret har fel stödben nere.

  Så självfallet var det en charging

  Charging is a penalty in ice hockey. Rule 42 of the NHL rulebook dictates that charging "shall mean the actions of a player or goalkeeper who, as a result of distance traveled, shall violently check an opponent in any manner. A 'charge' may be the result of a check into the boards, into the goal frame or in open ice

  SvaraRadera
 2. Klart det var avsiktligt, han viker ju överkroppen mot Vessel, kanske inte för att fälla honom utan för att själv klara sig undan en krasch när han inser att de är på väg mot varandra, det får väl nästan räknas som instinkt från Cav's sida

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen en vådlig manöver och frågan är om det inte hade varit bättre för hans egen del om han fått någon typ av straff. Nu blev ju folk tokiga och kastade kiss på honom istället. Galet.

  SvaraRadera