Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-06-12

Lite smått och gott

Har läst mig till att Lars Bleckur vann Lida Loop idag. Fantastiskt kul tycker jag då han haft några tuffa år bakom sig. Ena säsongen vann han långlopps-SM lekande lätt men sedan gick det tyngre. Han har faktiskt nästan varit lika dålig som mig, men är alltså nu tillbaka på topp igen. Stort grattis till segern Lars! Lite kul är det också att hitta motionären Magnus Palmberg och spurtspecialisten Linus Dahlberg i topp-10.
Resultat Lida Loop ( taget från Alltomcykel.se ):
1. Lars Bleckur (Cykloteket Racing Team)
2. Magnus Darvell (Team Kalas)
3. Fredrik Edin (Cykloteket Racing Team)
4. Alexander Vincent Blomqvist (Alingsås SC)
5. Stefan Carlsson (Kolmården MTB)
6. Håkan Löfström (IK Jarl Rättvik)
7. Magnus Palmberg (OK Hammaren)
8. Matthias Wengelin (Team Kalas)
9. Oscar Byhlinder (IK Jarl Rättvik)
10. Linus Dahlberg (Cykloteket Racing Team)

Via Facebook har jag också fått reda på att Thomas Lövkvist och Catrine Lövkvist (tidigare Josefsson) gifte sig igår. Stort grattis till er båda!

Christer Hedbergs hemsida fann jag detta filmklipp från Göteborgs Cykelfestival, innehållandes ett par cykelkändisar. Verkar vara en riktigt skön stämning på den festivalen.


Min dag har inte gått i allt för många knop. Till och med barnen har varit lite slitna tror jag. Vi har i alla fall varit hemma hos Jenny och Oscar och hälsat på deras lilla Egon. Oscar hade bakat kladdkaka dagen till ära.
När vi kom hem igen så cyklade barnen lite på gården då solen torkat upp gården och höjt utomhustemperaturen en aning. Annars har vi mest tittat på film och lekt här hemma idag.

Avslutningsvis har ni här gårdagens träning:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar