2016-10-06

Det får inte bli för enkelt, för då blir det tråkigt

Det är kallt på morgnarna nu för tiden... Fint också, förvisso. Så dumt att klaga, det gäller ju bara att klä på sig lite extra.

Fyller upp för 879 kronor och 68 öre som, bokstavligt talat, gått upp i rök under dom senaste 10 dagarna.

Torsdagar = ridning. Frida har på någon vecka gått från hästrädd till att borsta hästar. Tänk om vi alla kunde göra sådana framsteg på så kort tid. 

Jag skrev ju förut om problemen jag haft med vattnet och att det nu skulle fixas. I eftermiddags skulle nya systemet kopplas på. Det gick inte så bra. Istället fick jag ta med mig alla fyra barn och hälsa på mamma för ett kvällstoabesök. Tycker ändå synd om hantverkarna som var här idag, dom hade jobbat från sex på morgonen och fram till nästan nio på kvällen. Först på det jobb dom egentligen skulle göra idag och så komplettera med en massa timmar hos mig efteråt. Tuffa dagar. 
Innan dom gick hem så lyckades dom koppla in den tillfälliga lösningen igen i alla fall. Så nu har vi vatten igen. Förhoppningsvis så får vi en permanent lösning imorgon istället. Förutsatt att någon vill jobba extra en fredagseftermiddag/kväll...

Ah, jag hade tänkt hinna med en del idag men än så länge har jag hunnit med ungefär noll. Ingen cykling heller, hade tänkt cykla till jobbet imorgon bitti men jag har alldeles för bråttom till jobbet för att det ska gå och jag ska lämna barnen på skola och dagis innan jag kan påbörja min resa dit. Så det blir mer bensinpengar upp i rök. Så ni fick ett inlägg om min vardag istället, jag vet att vissa av er gillar att läsa om sånt och andra vill i princip bara läsa om watt. Man kan inte få allt, men nu har ni fått ett blogginlägg i alla fall!

Godnatt.

2 kommentarer:

  1. Tror att du skulle behöva prova det där svåra och läskiga att fråga om hjälp..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är ju det jag gjort?

      Radera