Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-11-14

Cykla med Kessiakoff

Igår drog jag iväg en anmälan till mörkercyklingen med Kessiakoff i samband med cykelmässan. Det finns platser kvar, så anmäl dig också du, så ses vi där. Åldersgräns 15 år och anmälan senast imorgon till magdalena.hoglund@silva.se. Annars kommer ni väl och pratar strunt när jag hänger i blogghörnet? Eller när jag står i Bianchi-montern? Lova mig att ni gör något av ovanstående, okej!?

Så här skriver Silva själva om vad dom och Kessiakoff har kokat ihop till cykelmässan Sweden Bike Expo:

"Varmt välkommen att delta på en inspirationsföreläsning och en fartfylld cykling med Silva och Fredrik Kessiakoff, lördagen den 17 november.

Den 17-18 november är Silva på plats på Sweden Bike Expo (Kistamässan) för att presentera produkter för mörkerträning och pendling på cykel. Proffscyklisten och Silvas ambassadör Fredrik Kessiakoff träffar mässbesökare i Silvas monter (B4) och skriver autografer lörd kl. 14.00-15.00. Det efterföljs av en inspirationsföreläsning och en träningsrunda (MTB och Cykelcross) med Kessiakoff och Silva.

PLATS OCH TID:

KL.14:00 -15:00 TRÄFFA FREDRIK KESSIAKOFF I SILVAS MONTER B4

KL. 15.20 -16.00 INSPIRATIONSFÖRELÄSNING MED SILVA OCH FREDRIK KESSIAKOFF
Välkommen på en inspirationsföreläsning där Silva berättar om vikten av bra cykelbelysning. Fredrik Kessiakoff inspirerar till en harmonisk och njutbar vinterträning. Sal annonseras tydligt på plats. Ska du cykla med Kessiakoff, kom gärna ombytt och klar. Moderator: Per Wååg (Silva).

KL.16.15 -17:15 CYKELTRÄNA MED SILVA OCH KESSIAKOFF
Häng med på en fartfylld träningsrunda med Silva och Fredrik Kessiakoff, cirka en timme i närheten av Kistamässan. MTB-cykel eller Cykelcross passar underlaget. Silva lånar ut ett tjugotal cykellampor (först till kvarn) och bjuder efter cyklingen på dricka och tilltugg. Samling vid Kistamässans huvudentré. Åldergräns: 15 år. OSA senast den 15 november till magdalena.hoglund@silva.se

VÄLKOMMEN!"

3 kommentarer:

  1. Kommer Kessiakoff vara där på söndagen också?

    SvaraRadera
  2. Åh fan, måste ta med den rödprickiga (tdf 2012) för lite signering på lördag alltså. Det var ju liksom Freddan vi hejade på under hela touren (till han blev omkörd :/).

    SvaraRadera