Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-09

Vi regnar bort

Vet inte hur ni har det, men här har regnperioden slagit till på allvar. Det tycks inte ha något slut. Det bara regnar och regnar. Det enda riktigt bra med allt regn är att Mörksuggan inte blir så snabb i helgen. Kan passa mig rätt bra.
Just nu är ett gäng cyklister ute i Rättvik och kör Mörksuggebanan. Det var tänkt att jag skulle vara med, men Ronya hade ett ärende i stan under förmiddagen som hindrade min medverkan. Får ta ett pass senare idag istället.
Dagen består just nu av att vi skall gå och handla bakplåtspapper. Det blir nog dagens höjdpunkt. Ungarna behöver frisk luft, och vi behöver också röra på oss lite. Jag ogillar verkligen att vara ute i regn när jag är i vanliga kläder. När jag cyklar gör det inte alls lika mycket. Jag kan faktiskt gilla att cykla i regn. Men som sagt, när jag inte cyklar har jag helt andra känslor inför detta med att vistas ute.
Regnar det hos er också? Ska ni träna något idag?

2 kommentarer:

  1. I Göteborg har det öst ner. Fast nu verkar det hålla upp. Tvätten ligger i tvättmaskinerna och nu är det dags att ge sig ut och dra downhill-spår :)

    SvaraRadera
  2. I Lofsdalen är det uppehåll, men bara 7-8 grader varmt och blåsigt.

    Det blir antagligen en tur med ungarna ner till byn för att pumpa deras cyklar. Jag var egoistisk när jag packade kärran och tog bara med mig min pum till prestaventil.

    SvaraRadera