Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-10

Idag börjar Le Tour de France


Egentligen så har ju touren redan börjat. Och till viss del är mycket av tävlingen redan avgjord. Med en startvecka som bjudit på fler förlorare än vi sett vinnare.
Idag kommer Cancellara förlora totalledningen och jag är osäker på om Lance tar över den. Jag tror inte att Lance kommer vinna touren. Kanske att han kan vara topp fem totalt om han kör riktigt bra och minimerar förlusterna. Men Lance kommer inte tillhöra de bästa uppför och han kommer tappa lite på de bästa i tempoloppen. Det är verkligheten. Jag hoppas att de andra lagen inser att de måste chansa och gasa redan idag. Är man efter så måste man ikapp, det går inte att vara passiv då. Och om det blir så, att de bästa i världen gasar, då kommer Lance att tappa tid.
Segern kommer ändå gå till Astana totalt genom Contador som hänger med i bergen och kör bra på tempo, kanske också Klöden hänger med över topparna, då blir också han farlig.
Idag sprätter Andy Schleck till. Han förstår det där med att chansa lite.

13:45 på Eurosport.

2 kommentarer:

  1. Sjukt klockren analys!
    Men är inte lillbrosan Schleck en roligare, dock inte lika trolig, kandidat till segern?

    SvaraRadera
  2. Lillebror Andy är Saxos chans på totalseger, idag kanske bägge bröderna visar upp sig. Storebror sticker tidigt och får sällskap i sista stigningen av lillebror Andy som kommer som en raket. En annan som brukar gilla att ställa skåpet på första bergsetappen är Lance, kanske han gör ett försök.

    SvaraRadera