Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-07-10

Besviken

Vilken pissetapp. Enda riktiga ljuspunkten var en bar överkropp och möjligen att Contador tog en delseger i Astanas KM. Men annars är jag grymt besviken. Ett tag där hade jag hopp, men sen tappade han på slutet istället. Vad sysslade Klödi med?

3 kommentarer:

  1. Var ju inte pissig. Blev riktigt glad när Evans attackerade och när Contador satsade och drog om Armstrong i sammandraget blev det ännu bättre. :D Nu gäller det bara för Liquigas att komma upp sig och ta hem iaf en etapp.

    SvaraRadera
  2. Sjysst blogg, hittade hit från happymtb. Dagens etapp var väl ganska bra ändå även om den där Contador tyvärr drog ifrån Armstrong. Armstrong ser stark ut och jag hoppas att han drar ur sladden ur komradion och smiskar skiten ur Contador i fortsättningen ;).

    /Mike

    SvaraRadera
  3. Helt riktigt Öijer, dagens etapp var ett skämt.
    Ingen som vill tävla, är det ingen som har
    all-in tänkande? Vissa av dom har ca 5-10 millar i året för att cykla i berg, då kan man väl kosta på sig en attack och bjuda på lite show iaf??
    Sedan att alla favoriter bjuder in astana genom att vurpa på tempo, ligga fel i klungan och bara vara allmänt ofokuserade gör inte saken bättre.
    skärpning säger jag.....

    /Pär

    SvaraRadera