Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-03-24

Det råkade bli en till träningsdag och ännu en seger!


Hej och god morgon!

Igår hade jag ju tränat sju dagar i rad och tänkte mig en hel vilodag. Linda skulle ju träna och då tänkte jag klippa ihop en video. Meeeen så ville Linda ha sällskap när hon tränade så jag tänkte att jag kunde köra något på Zwift. Eftersom jag var sliten så anmälde jag mig till ett race för att få något gjort. När tävlingen nästan skulle starta så kollade jag infon på Zwiftpower och såg att loppet var 55 km långt. Ojdå.

Nåväl, vi körde igång och skulle få oss sex varv med en backe på slutet av varvet. På slutet av första varvet så satte Polske mästaren Piotr Truszczyński fart och spräckte upp tätgruppen i två. Jag råkade tyvärr hamna i andra halvan. När luckan blev 4-5 sekunder så försökte jag att spurta ikapp. Lyckades på tredje försöket... Svettigt. Piotr lämnade loppet och kvar i täten blev vi nu tre som kämpade vidare. Vi gjorde några attacker mot varandra men vi var nog rätt jämnstarka. Å den där dubbla draften gör ju också sitt för att förstöra för utbrytningsförsök. Så jag tänkte på näst sista varvet att det nog skulle bli en spurt. Kollade upploppet för att se vart jag skulle dra igång spurten. På sista varvet så drog jag igång spurten där, fick till en bra kick men råkade dra ur skon ur pedalen... Lyckades dock klicka i snabbt och kunde ändå vinna.

När jag nu kollade Zwiftpower så såg jag att jag vunnit varannan tävling nu på slutet. Sånt är ju alltid skoj.

Så nu blev det åtta dagar i rad med tävling och som avrundning 77½ minut tävling på Zwift.

Idag ska jag vila!


Just nu är Linda ute och tränar i det fina vädret. Jag tänkte göra en video och i eftermiddag så ska vi se Leksand - AIK på TV/dator. Det blir skoj!

Dessutom så tänkte vi fira våffeldagen en dag i förskott, helt crazy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar