Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-05-08

Tillbaka i bloggen igen med bilder från Lidingöloppet, kommande video +ANNAT

Foto: Peter Holgersson AB

Hej och god kväll!

Det blev inget blogginlägg igår men jag lever och frodas fortfarande, oroa er inte för det. Har hittat bilden ovan i ett album som Lidingöloppet MTB delat på sin Facebook-sida.  Bilden nedan har Jonas Rodny i sitt album från Lidingöloppet MTB. Finns det fler album eller bilder där ute på Internet?


Jag har en video på gång från loppet också. Den har kommit 38% nu så håll er lugna eller köp en bättre dator med ett snabbare redigeringsprogram åt mig om ni har bråttom. Till skillnad från min video från Lidingöloppet MTB 2015 så blir det mer action hela vägen in i mål denna gång. Jag förklarar i videon också för elitcyklister hur man ska cykla, ber om ursäkt för det men ibland undrar man ju och i stridens hetta... En annan kul grej är att jag säger typ: "nu väntar vi bara på Jonas attack" och en minut senare så attackerar han faktiskt. Tänk att cirka tjugo års tävlingscyklande har gett viss rutin och erfarenhet ändå.
Har inte kollat igenom hela videon så jag hoppas att jag inte säger allt för mycket tokiga saker. Ni får väl höra av er sen om ni hittar något kul i videon.

Något coolt förresten är att jag nu har en anpassad URL för min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/henrikoijer. Så nu kommer ni alltid att komma ihåg adressen om ni letar efter mina videos. Bara lägg till /henrikoijer efter youtube.com så hittar ni!

Igår hade vi en "dagen efter" här hemma. Jag ska inte sticka under stol med att jag var riktigt trött, speciellt mot kvällen. Vi hann ändå med att cykla ett varv runt Varpan, Linda, Ebbah och jag. Vi hann också med att städa här hemma.

Denna vecka taggar jag till lite extra för nu ska Långloppscupen dra igång med Billingeracet, en av mina absoluta favoritbanor! Jag hoppas givetvis på bra ben, en lätt och snabb kropp och en cykel som flyger fram.

Idag så har jag mest bara jobbat, men Linda har tränat och jag ska väl försöka få till något testcykligt nu i kväll. Det blir dock inte lika bildskönt som det Linda fick uppleva tidigare idag:

2 kommentarer:

  1. Roligt med dina filmer! Önskvärt är hastighet och puls helst i %! Blir mer imponerande vilket tempo ni håller.

    SvaraRadera
  2. Vad tittar Jonas på...

    SvaraRadera