Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-05-09

REKORD

Hej och god morgon!

Igår kväll så skrev jag ju om att jag skulle försöka få till något testcykligt på kvällen. Linda jagade på mig så det blev inte så himla sent faktiskt och jag passade på att tacka för förtroendet genom att ta ett nytt rekord! Det blev ettor och just i ettor så har jag i vinter gått från 476 watt till 488 watt till 499.95 watt senast då jag var snubblande nära den "magiska" 500-gränsen. Igår så passerade jag den gränsen och det med råge. Med 5.5 kilos motstånd och en snittkadens i intervallerna på 92.7 så landar snitteffekten på 509.85 watt.

Skönt besked! Det finns ju lite kräm där i benen någonstans och det lovar ju gott inför Billingeracet i helgen.

All data från passet hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/1722309471

Angående den där filmen från Lidingöloppet så kommer den upp helt utan data, kanske var dumt av mig men så blir det denna gång. Får bättra mig till nästa gång.

Nu är det dags att styra mot dagis, skola och jobb här. Vi hörs lite senare!

En till bild från Lidingöloppet MTB. Foto: Jonas Rodny

6 kommentarer:

 1. Kul att följa din blogg! Jag undrar hur du får ut snittkadens under intervallerna? Använder du något annat program än Garmin Connect?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina effektmätarpedaler från Garmin: Vector 2, mäter kadensen åt mig.

   Radera
  2. Tack för svaret! Ok, men hur får du ut snittkadensen enbart under enminutersintervallerna med hög belastning? Snittkadensen under hela passet är 74 enligt connect-datan. När jag själv kör 4x4 så ser jag bara snitteffekt och snittkadens under hela passet och inte under de 4 fyraminutersintervallerna.

   Radera
  3. Om du scrollar ner så har du under graferna en klickbar länk som heter "mellantider", klickar du där så kan du se data för varje intervall.

   Radera
  4. Ok, där fanns det en del data! Tack!

   Radera