2017-05-09

Bilder från kvällens Ingarvet GP

Hej och god kväll!

Premiär på Ingarvet GP denna afton, första gången vi kör det på ett par år. Det har varit dålig asfalt, vägarbeten och annat. Men nu rullade kalaset igång igen. Själv så kunde jag inte deltaga, men tog med mig kameran och ett par barn dit. Skitkul att se att så många dök upp, jag hade räknat med 4-5 deltagare men det blev ju det trippla. 

Det som lockar med Ingarvet GP är att det ju passar så många, från ungdom till duktig motionär och elit. Alla får vara med! Blir man avhängd så är det ju återsamling vartannat varv så man blir med snabbt igen och vill man stå över några varv så kan man göra det. Vill man bli riktigt trött så är det bara att ta lite långa förningar och spurta på alla "spurtpris". Tio möjligheter till poäng och bra fartträning.

Jag vet inte vem som "vann" herrklassen idag, men Clara Lundmark vann i alla fall damklassen. Clara vann både linje och tempomästerskapen i juniorklassen i fjol och har redan hunnit med en pallplats på en tävling i Holland i år. Nu kan hon alltså lägga en seger (och tredjeplats totalt på en av spurterna) i Ingarvet GP på meritlistan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar