Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-05-19

Bilder och resultat från Borlänge Tour etapp 1

Hej!

Första etappen avklarad, fullt ös medvetslös. Jag hade taktiken ganska klar inför start i alla fall då jag hade Emil Linde som startade bara 30 sekunder efter mig. Jag skulle helt enkelt starta kontrollerat och sedan försöka hänga på honom så länge som det bara gick, skulle jag sedan tappa en halvminut till en minut så skulle det vara ett helt okej lopp ändå. Min förhoppning var att jag skulle hinna med en ganska brant och rak backe på stig innan han skulle komma ifatt mig och i värsta fall så skulle han komma ifatt mig före den. Nu passerade han mig precis innan just den backen så det blev ju rätt svettigt att försöka gå med honom där. Lyckades dock hålla honom inom några få sekunder framför mig ett tag vilket hjälpte i alla kurvor för jag hade liksom en referenspunkt.

Jag snittade 92% av max och mycket mer än så kanske man inte kan begära ändå, jag gjorde det jag kunde och gav det jag hade idag. Det räckte till en 21:a plats bland dom 27 elitgubbarna. Inte bäst i världen alltså men goda möjligheter att köra upp mig topp 20 imorgon.

Skoj på hoj med etapplopp och alla kända och okända ansikten. Mycket gott snack och både Linda och jag hade riktigt roligt idag, tack alla för det!

Resultat från etapp 1 på Borlänge Tour hittar ni här: http://www.bck.nu/tavling/Egnaarrangemang/borlangetour/resultatresult/

Jag tog några bilder, främst då på damer junior och D30 eftersom det var då Linda körde. Linda tog några bilder på de närmast mig och på mig i elit. Varsågoda:
Det var allt för idag! Hittar ni någon bild ni gillar så dela den gärna. Ange gärna oss som fotografer då bara, Linda tog bilder på H-elit och jag tog dom andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar