Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-05-20

Bilder och resultat från Borlänge Tour etapp 2

Hej och god kväll vänner!

Linda och jag är nu i Giro-soffan (inspelad etapp) efter att ha varit på en middagsdejt. Det stod mellan dejt eller sova... Båda två är trötta och jag är riktigt sliten från dagens etapp också. Det blev en 18:e plats för mig idag och nu ligger jag 17:e totalt. Ganska nära upp till topp-15 men också ganska tätt bakåt. Så det blir väl att ta i imorgon igen. 

Idag körde vi i herrelit sex varv på den nästan sju kilometer långa banan. Redan på varv tre var det så jobbigt att jag funderade på om det inte var bäst att kliva av. Fortsatte dock givetvis och hade ett jobbigt fjärdevarv men tänkte att om jag bara fixar det så är det bara två varv kvar sedan. På femte varvet så var jag nära att släppa den grupp jag åkte i (vi var 4-7 åkare loppet igenom) och jag hade lite krampkänningar. Men eftersom det är lättare att åka med andra än avhängd och ensam så bet jag i och höll rullen ut på sista varvet. Där råkade jag ta täten i gruppen och drog större delen av varvet. Blev av med en av killarna i gruppen och fick ju hålla mitt egna tempo. I spurten i vår kvartett så var jag dock avslagen.

Ändå en bra etapp av mig tycker jag och det här är ju inte riktigt vad jag är som bäst på. Men shit vad det är jobbigt med cross country. Krampkänningar, illamående, suddig blick och stumma ben. Nu är jag öm i benen, ryggen, handlederna och allmänt småsliten. Cykeldatorn rekommenderade 62 timmars återhämtning men lite godis och vatten kanske kan skynda på återhämtningen något. 

Vill ni kika på min Garmin-data från idag så finns den här: https://connect.garmin.com/modern/activity/1744073721

Linda körde bättre idag än igår och är nöjd också. Vi tog en jättemassa bilder idag igen. Dela gärna, men ange fotograf. Jag tog dessa:


Linda tog dessa:

Vi hörs imorgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar