2015-10-28

Gå på match

Hej!

I kväll ska jag åka och kolla på Leksands IF-Pantern. Vi har inte haft så mycket möjligheter att åka på matcher i höst pga litet barn, aktiva barn och hårt jobbande fru. Men just idag har frugan jobbat klart och barnen har ingen träning. Så vi drar till Tegera Arena för att stötta LIF.
Läste att det gick rykten om konkurs för Leksand, redan i november. Ordföranden har dock gått ut och sagt att man går plus i verksamheten, men har skulder sedan tidigare. Men det verkar inte vara något konkurshot. Vi ställer ändå upp med fyra åskådare idag för att öka intäkterna en smula. Det bästa man kan göra för ett lag man håller på är ju att gå på matcherna. En positiv inställning och mycket folk på läktaren är det som behövs.

På lördag så ska Ebbah och jag gå och kolla på IBF Faluns damer som tar emot IKSU. IBF Faluns damlag är i vad som kan kallas för en generationsväxling och har haft en tuff start på säsongen. Nu har de ändå jobbat upp sig rejält och första vinsten kommer nog snart. Kanske redan på lördag? Vi åker dit och kollar tillsammans med några från Ebbahs innebandylag. Herrmatchen missar vi tyvärr.
Perfekt lördagsaktivitet för er som gillar innebandy med både IBF Faluns damer och herrar direkt efter varandra!

1 kommentar: