2015-10-06

Mösspremiär

Idag åkte mössan på för första gången denna höst, vintern kryper allt närmre alltså.

Det blev, som jag trodde tidigare idag, vila denna dag. Utöver Ebbahs utvecklingssamtal och innebandyträning så började Ronya jobba tidigare än jag fått för mig. Skulle förvisso kunna sätta mig på testcykeln, men så himla sugen är jag inte. Tänkte testa på det här med att sova istället, verkar vara poppis!

Skönt fördomsfull lärare dottern hade då förresten. Hon visste ju att jag var hemma med Frida och sa "det är ju bra att ni också får laga mat och tvätta, så ni vet hur mycket tid sådant faktiskt tar...". Fattade först inte vad hon menade innan jag insåg att vi män givetvis behövde få lite insikt i hur kvinnorna har det i dom svenska folkhemmen.
Själv så har jag väl bara lagat mat och tvättat sedan jag flyttade hemifrån när jag var 18. I hushållet här så delar vi på sysslorna. Jag sköter tvätten, Ronya lagar oftast mat (hon är bättre på det...) och städar. Jag tar hand om soporna, byter glödlampor och sånt. Disken delar vi på.
Så, nu vet ni hur vi sköter hushållet här hemma också.

Har börjat spela lite igen. Alltså betting. Är ingen storspelare, utan lirar med ganska små summor och det brukar gå lite i perioder om jag spelar eller ej. Prickade in Nibali som vinnare av Lombardiet runt faktiskt. Försökte mig på en omgång i SHL i förra veckan och prickade 4 av 5 matcher. Ikväll lirade jag på CHL-matcherna med svenska lag och fick rätt i 5 av 6 matcher. Nära skjuter ingen hare, borde väl lira system istället...
Nu lirar jag en omgång poker och ska väl gå och lägga mig bara jag vunnit denna Sit & go.

Vi hörs imorgon igen, då hoppas vi väl på lite cykling?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar