Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-06

Körde mig stum

Häääj!

Det här med fyror alltså. Jobbiga grejer. Gick ut hårt, alldeles för hårt egentligen. Men det kändes ju bra. I första intervallen. Synd bara att tanken var att jag skulle köra tre till? Fixade i alla fall två och en halv till men inget rekord. Rekordet på 388 watt står sig. Mitt näst bästa är ju 378 watt så det där 388 är egentligen ett resultat av en riktigt bra dag. I slutet av april.

Det som förstörde ett nytt rekord idag var min första intervall, den landade nämligen på 404 watt och efter det så var benen liksom förstörda. Intervall 2 hade 396 watt, vilket innan idag var det högsta jag någonsin haft i en fyraminutersintervall på ett pass med fyror. Intervall tre landade på 380 watt så ni ser ju själva vilket ras det blev. Sista intervallen blev bara 1.58 lång på 384 watt. Lite synd givetvis då jag hade snittat 393 watt i dom första tre intervallerna. Meeeen, det här ger ju mig bara chansen att göra det bättre nästa gång. Jösses så stum jag var idag, benen var liksom svullna av stumhet och orkade knappt trampa alls kändes det som.
Efter att ha tomtrampat en stund så körde jag sex minuter på 300 watt för att låta musklerna arbeta lite utan att behöva hantera allt för mycket mjölksyra. Kändes bra att kunna kliva av cykeln utan att benen skakade och var stumstyva.

4x4 på 380 watt borde jag ju kunna styra hem ganska så kontrollerat. Ska därför testa det någon gång innan jag kör på med nästa rekordförsök. Det vore ändå det näst bästa jag gjort på 4x4 och kunna göra det kontrollerat skulle ju innebära ännu ett gott kvitto på att träningen går bra denna vinter och att jag blivit lite starkare än tidigare år.

Efter passet så gav jag min Monark 874E och dess matta lite välbehövlig kärlek. Nu ska det bli en ren fröjd att köra nästa testcykelpass!
Data från passet hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/712424743

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar