Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-27

Live stream E3 Harelbeke

Hej vänner!

Nu kommer dom fina loppen varje vecka. Katalonien runt pågår ju denna vecka som ni givetvis följer på Eurosport eller via någon livestream. Idag är det dags för E3 Harelbeke, en deltävling i World tour och även en tävling som kallats för lilla Flandern runt. Det blir alltså en riktigt tuff tävling idag med kullersten, 17 backar och 218 kilometers cykling.
Eftersom klassikersäsongen drar igång på allvar så ställer lagen upp med riktigt bra cyklister där alla vill visa att man antingen redan är i kanonform, eller att man är på väg dit. Med drygt tio mil till mål så börjar backarna komma en efter en och med fyra och en halv mil kvar tar man sig först över Paterberg följt av Oude Kwaremont. Om tävlingen inte kickat igång på allvar före dom backarna så kan jag nästan lova er att det blir fyrverkerier där.
Klicka på bilden för att förstora den.

Tyvärr inga svenskar till start, men ett gäng norrmän och någon dansk. En norrman tillhör de stora favoriterna och det är i vanlig ordning Alexander Kristoff. En sådan där cyklist som både är stark och grym i spurten. Andra favoriter är Fabian Cancellara, Sep Vanmarcke och Peter Sagan. Etixx - Quickstep har förvisso förlorat Tom Boonen pga skada, men man har ändå ett koppel skickliga cyklister där nog Zdenek Stybar vill visa lagledningen att han är något att satsa på inför dom riktigt stora klassikerna som kommer. Team SKY med Gerrain Thomas och Ian Stannard kan också dom vinna tävlingen. Greg Van Avermaet blir BMC's starka kort.
Jag hoppas på Alexander Kristoff men har också en annan liten personlig favorit idag: Sep Vanmarcke.
Här hittar ni en komplett startlista för E3 Harelbeke.

Motvind sista 3-4 milen kan göra det jobbigt för enskilda cyklister eller små grupper att hålla undan.
Vill ni vinna pengar på er kunskap så erbjuder Unibet en rad intressanta spel: https://www.unibet.com/betting#/group/1000093233/category/1235

Tävlingen kommer sändas live på Eurosport 2 med start 15:02. Redan 14:15 beräknas sändningarna starta på följande länkar (troligtvis med försnack och där livesändningen från själva tävlingen börjar ca: 14:45):
Livestream E3 Harelbeke
Livestream E3 Harelbeke (endast Belgien, eller via hola.org)
Livestream E3 Harelbeke (endast Belgien, eller via hola.org)

Så här gick det till 2014 (inget fel på ryska!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar