Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-03

Styrkefyror, eller ett stycke idiot

Ja, vad ska man egentligen säga? Jag är en idiot. Så enkelt är det nog. Ett par färska exempel på det:
  • Igår kväll bestämde jag mig för att köra styrkefyror klockan 6 denna morgon. Styrkefyror i sig brukar ju vara ganska så segt och stumt, det blir ju upphöjt med tio om man genomför det tidigt på morgonen eftersom kroppen i ett nyvaket tillstånd inte är direkt är på topp.
  • Istället för att vara lite klok och lägga mig på en rimlig nivå, så gick jag plötsligt i morse in för att ta rekord i effekt på styrkefyrorna. Klockan 6 på morgonen.
Ja, jösses ja. Mina rekord i styrkefyror är 4 stycken på 366 watt och 7½ stycken på 360 watt. Idag körde jag 6 stycken på 365.8 watt. Så det är ju i princip 366 watt så det är i princip ett rekord. Helst hade jag ju velat köra 8 intervaller men dels var jag alldeles för stum (körde 1:28 på en sjunde intervall innan jag gav upp) och dels så var jag rätt stressad för jag hade ett möte klockan 8 på jobbet. Lätt att ge upp då, tyvärr. Alternativet var att träna kring klockan 23 i kväll, men då hade det nog blivit ännu jobbigare.
Senast jag körde styrkefyror så körde jag åtta stycken på 355 watt, fattar inte varför jag inte bara la mig på den nivån i morse.

"Kära bullen..."

Efter hetsätning, hetsduschning och hetspåklädning följt av hetscykling ner till stan så tog jag bussen till Borlänge och hade gärna klätt av mig naken på bussen pga eftersvettningarna från helvete. Stannade dock vid att plocka av mössa, vantar, jacka och tröja. Nästa gång lär jag nog köra igång träningen halv sex så jag slipper hetshetsa allt. Att köra intervaller stressad brukar sällan bli speciellt bra.
Så här kan det se ut när man stumkört styrkefyror klockan sex på morgonen istället för att lägga sig på en rimlig nivå.

Hela härligheten hittar ni här: https://connect.garmin.com/modern/activity/710166921

1 kommentar: