Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-25

Tillbaka i sadeln igen!

Okej att det bara var ca: 35 timmar efter att jag klev av den senast, men det känns faktiskt som om jag vilat från träningen längre än så. Det kändes nästan som en comeback när jag idag skulle cykla hem från jobbet. Motiverad och taggad, om än något energitom. Gjorde nog av med mer energi under den där dryga timmens cykling än jag stoppat i mig på dom där 35 timmarna mellan cykelturerna. Tur att kroppen har en hel del lagrat! Trots det så gick det faktiskt bra att cykla hem idag. Motvinden var nog värre än energinivåerna faktiskt, för jag orkade trampa på hela vägen hem.

Vi fick krabbelurer på jobbet idag. Hade faktiskt aldrig ens hört talas om det innan, men jag insåg där och då att jag missat något. Svingott var det ju! Recept på krabbelurer.

Annars så är det ju våfflans dag, men det skulle väl ta lite väl lång tid att grädda våfflor till hela kontoret, därav krabbelurer. Istället fick jag rädda dagen genom att grädda våfflor här hemma nu på kvällen. Lyckades peta i mig en jag också.

Jag skrev ju för ett par veckor sedan om att ett antal elitåkare skulle köra för Borlänge CK i år. Nu har dom gått ut med nyheten att Borlänge CK elitsatsar. Kul, tycker jag! 

Min arbetsvecka är slut nu i och med att jag bara jobbar 60% nu för tiden. Var sedvanligt trött efter arbetsveckan så i kväll har jag gubbvilat på soffan. Tänker gå och lägga mig strax också, ska bara få 13-åringen i säng först innan jag och Frida drar oss tillbaka för natten. 

Som det känns nu så tar jag tar det lite lugnare med träningen några dagar framöver. Visst kan man väl cykla även med utdragen tand, men då jag inte riktigt gillar att äta än så är det nog bäst att ta det lugnt. Låter därmed munnen läka ihop i lugn och ro. 
Jag ligger ju så bra till med träningen så det gör nog bara benen gott att ta det lite lugnare några dagar för att sedan dra igång med finslipningen inför säsongen med ny kraft och fräscha ben.

1 kommentar:

  1. Det är något så überkulgulligt med ordet krabbelur att jag vill äta flera stycken samtidigt som jag hoppar på ett ben! Mvh, knäpphjärna

    SvaraRadera