Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-03-26

Tröttmössa

Filip, foxterriern Berra och Ebbah.

Hej vänner!

Här om dagen så skrev jag om Ebbahs hundintresse på Twitter och frågade om det var någon i Falun som behövde hundvakt. Berras husse hörde av sig och idag var vi på promenad med Berra. Älska internet!
Berra var som ett kärnkraftverk och verkade ha hur mycket energi som helst utan någon som helst tendens till utmattning. Härligt!

Idag har jag gubbvilat hela tre gånger. Alla gånger i samband med att Frida sov. Jag är väl lite trött bara och därmed väldigt tacksam för att jag kan ta den här vilan som jag bevisligen behöver. För min återhämtnings skull så är den här föräldraledigheten guld värd. Kommer göra mig gott. Jag märkte faktiskt väldigt snabbt en förändring i energin jag hade på jobbet efter bara några dagars föräldraledighet. Det är alltså bra för Frida, bra för Ronya och bra för mig. Samt givetvis övriga barn i familjen också som får mer tid med mig.

Känner mig riktigt motiverad för cyklingen fortsatt. Börjar väl bli tjatigt för er nu kanske, men det är något alldeles extra. Hade cyklat fyra dagar i rad innan dagens vila, men det känns som om jag varit borta från cyklingen länge och vill verkligen "komma igång igen".

Idag när jag satt och stirrade ut genom fönstret i timmar, i väntan på en paketleverans som uteblev, så tänkte jag att det ju vore grymt med en XC-slinga på "berget" på andra sidan vägen. Det går ju några stigar upp för kullen och även en längs med toppen. Men ingen stig parallellt med vägen så att det går att köra något varv enbart på stig. Stigarna upp/ner för berget är riktigt svåra, men utmaningar är ju kul. Ska väl kika någon dag om det går att göra något parallellt med vägen också för att få till ett träningsvarv på hemmaplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar