2014-08-01

Nästan ända fram...

30:06 på Stångtjärns blåa. Förra gången jag körde så förbättrade jag mig med 1:15 och idag hade jag sällskap och tränade på kvällen vilket gjorde mig 1:29 snabbare ändå. Nu saknas bara sju sekunder till den där efterlängtade sub 30. Det tar jag nästa gång med sällskap.
Robban först, jag tvåa och Jens trea. Så startade vi och så kom vi "i mål". Robban på ca: 28:40 och Jens tid får vi väl kanske se på Strava. Vi höll väl ihop i ca: 30 sekunder och sedan var det var och en för sig. Robban är ju ändå nykorad svensk mästare i H30 och körde heldämpat, så jag tycker att jag gjorde det bra som "bara" tappade 1.26 på honom.

Efteråt så tänkte vi cykla till Källslätten, men så hittade vi en massa markeringar för Canyon Enduro Series, så vi hamnade på deras spår istället. Hade faktiskt ingen aning om att det ska köras en sådan deltävling i "mina" skogar denna helg. Skulle ha varit kul att dyka upp med hardtail och tempodräkt i det sällskapet. Det blev ett par stigavsnitt som jag aldrig cyklat förr. Så härligt med sånt.
En transportsträcka mellan ett par etapper.

Startplats för en av specialsträckorna.

Ännu en transportsträcka.

Rätt kul ändå hur vi småbarnsföräldrar på 30+ nästan kör ihjäl i skogen oss när vi är ute och fredagsmyser. Det fanns ju några ställen där vi inte direkt höll igen... Eller jag höll i alla fall inte igen. En punktering fick jag också och då upptäckte jag att pumpen hade ramlat ur ryggfickan. Synd på så fin och faktiskt även bra pump. Totalt fick jag väl ihop lite drygt två timmar effektiv tid idag och är ju så nöjd med det. Nu är jag sliten i kroppen, ryggen och förtjänar lite vila igen. Kul ändå att känna framstegen i skogen, tekniken blir bättre och bättre.

1 kommentar:

  1. Den startplatsen tror jag var den sträcka som vi pratade om vid Källslätten som du inte tog när du tog höger istället för uppför backen om jag inte ser helt galet.

    SvaraRadera