2014-08-02

Idag har jag gjort någonting riktigt bra

Bild från igår, startplats för SS1 och SS6 på morgondagens Enduro-tävlingar.

Jo, så här är det. Jag har inte cyklat idag. Jag ska inte cykla idag. Trots att jag både vill och kan så låter jag bli. Jag har nämligen cyklat sex av dom sju senaste dagarna, känt mig sliten och blivit gubbstel i ryggen med lite ont när jag kör stök hårt/länge. Igår när jag pratade med Robban så konstaterade jag att det var dags för vila och att jag på söndag (imorgon) ska köra landsväg istället för MTB. För att låta ryggen vila lite. Risken är väl annars att jag kör ner både mig och ryggen totalt med denna MTB-chock.

Men så igår kväll blev jag så sjukt sugen på att ställa upp i det där Canyon Enduro Series. Tänkte först att jag bara dyker upp, efteranmäler mig och tar det lugnt på transportsträckorna för att inte belasta ryggen allt för mycket. Senare så började jag tänka att jag kunde köra varvet en gång lugnt idag för att veta vad som väntar imorgon och reka specialsträckorna. Det är ändå bara 35 km och om jag tar det lugnt så går det nog bra. Sen kör jag den där tävlingen imorgon bara för att det är skoj.
Så. Himla. Lockande.

Så jag har varit på väg att sabba min plan och slakta både ben och rygg två dagar ytterligare. Tänkte på att cykla MTB både idag och loppet imorgon från igår kväll och fram till typ sex idag. Dessutom så skulle jag kanske kunna hitta min Bianchi-pump som jag tappade igår? Men jag har tänkt till och bestämt mig. Ingen MTB denna helg, vila idag och landsvägscykling imorgon.

Motivation och hjärta får stå tillbaka för hjärnan. Skönt att få användning för den också någon gång.

1 kommentar:

  1. Guldstjärna! Det är så himla svårt att lyssna på hjärnan, bra gjort!

    SvaraRadera