2014-08-13

Soluppgångspendling

Hej!

Hemma igen efter en lång dag. Inledde med cykling strax före fem och kom väl fram till jobbet vid åtta. Tre timmar med dimma, fukt, kyla, soluppgång och värmande solstrålar. En skön mix av grusvägar och asfalt. Tog några bilder också:
Alltså visst är det härligt att cykla i soluppgången!?

I början tyckte jag att det kändes bra, så jag tryckte på lite. Tydligen så var jag inte så himla bra så efter dryga timmen började det bli jobbigt. Skönt ändå att komma trött till kontoret, jag behövde det. Lång arbetsdag trots sen start då jag kom hem efter halv tio nu i kväll. På't igen imorgon, men då blir det vilodag från cyklandet. Cyklade inte hem idag utan tänkte mig att köra ett väckningspass hem från jobbet på fredag, så himla bra planerat!

Garmin-data

2 kommentarer:

 1. Grymma bilder!
  Världen är vacker.
  Och ofta som vackrast i gryning och skymning.
  Ha det bra.
  JOhan

  SvaraRadera
 2. Första och sista bilden var jättefina!

  Visste du att du kan få gratisgrejor genom att cykla? Det finns en app som du slår på och den reggar din cykeltur och låser upp olika belöningar då och då. Kolla vad den heter på min blogg.

  OBS: Idag är det sista dagen att delta i tävlingen om 350 kr i blandade presentkort! Klicka på TÄVLING högst upp till vänster och lämna kommentar för att delta!!

  http://jessicaonline.blogg.se

  SvaraRadera