2014-06-18

Dags att börja ladda

På fredag smäller det, då avgörs nämligen det 80:e Solleröloppet och jag är givetvis väldigt taggad. För mig är det här en av årets absolut viktigaste tävlingar och något jag alltid ser fram emot. Att tävla på Sollerön är cykel när det är som bäst.
Ett par bilder från 2007 när jag grillade Cykelcity-cyklister och attackerade Niklas Axelsson vid staketet. Det (jag...) var bättre förr!

I fjol vann vi i Falu CK loppet genom Christoffer Kvist!

Också en arkivbild från 2007 där jag går med i den lilla tätgrupp som bildas av hårdkörning uppför av proffsen i täten. Så som det kändes midsommarhelgen 2007 önskar jag givetvis att jag får uppleva igen.

För att komma i rätt stämning inför loppet så gäller det att lyssna på rätt musik, varsågoda:

3 kommentarer:

 1. Niklas Axelsson är det inte tönten som var med fingrarna i syltburken mer än en gång, inte värd att nämnas med namn i min bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dopingavstängning *2 är inget man skämtar bort. Desto skönare då att kunna hänga med och även attackera honom när han tog i.

   Radera
 2. Läste nyss på DT.se att från Skeerbacken och ned mot Mora är grusad med sånt här "olje-grus" eller vad man ska kalla det för. Fasiken vad trist för alla som är inblandade i Solleröloppet, när det blivit lovade ifrån Länsstyrelsen att inget beläggningsarbete skulle ske före midsommar.
  http://www.dt.se/sport/cykel/grusade-planer-for-solleroloppet
  Med vänlig hälsning / Viggen Andersson

  SvaraRadera