Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-07-24

Konflikträdd

Igår hade jag en liten konflikt på jobbet. Egentligen inte så farligt, men jag stod upp för mig denna gång och gav svar på tal, måste bara ventilera det och säga att det kändes väldigt skönt. Av sommarpersonalen på jobbet är de flesta (runt 80%) inhyrd personal, däribland jag. Denna person som jag hade en diskussion med igår är inte inhyrd och har sett till så en av de inhyrda har fått sparken redan. Det var väl inte en obefogad sparkning, men jag tycker ändå att man kunde ha varnat personen först så hade det kanske inte behövt gå så långt. Hur som helst, den här personen jag diskuterade med igår är ingen som jag har "klickat" med. Övrig personal tycker jag är toppen, allihopa faktiskt. Denne person har iaf aldrig sagt något positivt till mig utan de få gånger han sagt något har det ofta varit små spydigheter eller korta kommentarer. Jag brukar dock ta det och gå vidare bara. Är ju ny där, inhyrd och vill därför hålla en ganska låg profil. När han för tredje gången igår klämde en kommentar till mig, och denna gång över något som han själv var lika dålig på, så fick det räcka.
Tänker inte gå in på detaljer, men det var en stärkande stund för mig.
Nu släpper jag detta och bjuckar på lite bilder från gårdagens cykling innan jag drar vidare för en härlig lördag med familjen.
Solen ger trädtopparna glöd. Befinner mig längs riksväg 293 här och har precis passerat Morbygden.

Bro över Dalälven, nära Kvarnsvedens pappersbruk.

Utsikt från bron, Dalälven och trädtoppar badandes i morgonsol.

Där är den, solen. För er som undrar vart kortet är taget så kan jag säga att det är taget ganska nära där Janne Jakobsson bor.

5 kommentarer:

  1. På dom bara..låt dom veta hut!!

    SvaraRadera
  2. Bra Henrik! Man ska inte ta skit av någon, allra minst när man är snäll som du.

    SvaraRadera
  3. jättevackra bilder!
    O behöver du hjälp m din konflikträdsla så maila mig, jag arb som chef o coachar personal...

    SvaraRadera
  4. Är det utlastnings ansv.?

    /Erik

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det var klockrent det du sa. Det var verkligen svar på tal och reaktionen lät ju inte vänta på sig. Men det är som man säger. "Genom sig själv känner man andra bäst..."

    SvaraRadera