Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-01-22

Sportys Lekland

Idag har vi totalslaktat några timmar inne på Sportys Lekland på Regementet här i Falun. Vårat första besök där, men det lär bli fler. Filip som blir fyra nu i februari maxade hela tiden där inne och sprang från aktivitet till aktivitet. Rutchkanorna och innebandyn var nog ändå populärast. Lillasyster Ebbah hade en lite mer avslappnad attityd till lekpalatset men roade sig i de yngre barnens hörna, på trampbilarna och allra helst på studsmattorna. 100:- spänn per högoktanigt barn och vuxna går in gratis. Gratis!






Ingen dålig ruchkana. Utöver denna fanns två andra stora kanor, en orange pjäs som gick rakt fram och nästan rakt ner. I alla fall kändes det så när jag åkte... Och en blå vågig kana som ni kommer se på senare bild.

Ingen liten pjäs man riggat upp för att roa barn och vuxna, för ni skall vet att det var ganska tätt med vuxna som "tvingats" följa med sina barn in i den tre våningar höga leklabyrinten.

Till vänster är cafédelen med innebandy/fotboll/basketburen direkt bakom. Längst bort i hörnet fanns också en liten hoppborg.

Där inne kan ni se både den blåa och orangea rutchkanan.

De små barnens hörna, trampbilsbanan och nere i högra hörnet i den vita kuben gömmer sig en golfsimulator för de vuxnare barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar