Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-03

Resultat och bilder från Hackmora testlopp idag

Robban, Jone och jag cyklade ut till Hackmora. Jag hade löpardojorna under cykeltröjan och de andra pojkarna hade sina skor i sin teambil. Jag säger då det.. Robban satt på hjul hela vägen ut och Jone spännde musklerna då och då. Jag var inte sen med att svara, och kontra. Kul tur dit. Där bytte vi om lite och sedan satte Jone upp ett mördande tempo från start...

Resultat:
1. Robert "Robban" Österling 15.24
2. Henrik Öijer 15.34
3. Jonatan "Jone" Steen 16.10

15.34 hade räckt till en delad 23:e plats i fjol av 35 Hackmoraspringande vuxna karlar. Men jag hoppas putsa den tiden lite nästa söndag. Troligtvis klarar jag under 15, men hur mycket under 15 skall bli intressant att se. Bara träningsvärken i vaderna försvinner och kniven i ryggen tas bort så skall jag nog kunna pressa kroppen lite mer. Ändå rätt nöjd. Kändes bra uppför, så kan jag bara hålla fart utför och på platten så kan det bli kul. Bra att det är en hel vecka kvar till tävlingen, så jag hinner bli tiptop.


Robban vattnar diket.


Jone visar hur cyklister står när dom urinerar.


Svagt utför och jag har börjat tappa tid med mina pensionärs-löpsteg.


Här är vi 930 meter in i den 2900 meter långa tävlingsbanan. Och jag har just tappat 15 sekunder på platt och utförslöpning... Kändes inte så muntert, men jag ville få en bra träning så jag bet ihop. På toppen där borta är målgången.


Här har jag tagit in någon sekund och Robban har tagit sig förbi Jone och börjat få en lucka.


Han som borde vara snabbast i löpningen, Jone, var oväntat sist upp. Istället straffade han på cykelåkningen idag. Robban å andra sidan hade en jobbig cykeltur ut till backen man klarade ju sig alltså först upp till toppen. Kanske var det mörkning under cyklingen? Han hade ju dessutom cross och vi andra MTB.


Om ni undrar varför Robban är så glad, så är det för att han precis hann få på sig kalsongerna när bilden togs. Jag måste skaffa mig en mobil med snabbare kamera...


Så här såg det ut, hela vägen hem. Jone var helt klart starkast av oss två på väg hem. Robban hade hoppat in i teambilen och åkt hem från löpningen, så där tappade han en timme mot oss andra.

Vi hade med oss en fotograf idag, så det kommer kanske lite fina(re) bilder senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar