Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-10-21

Livet


Bilden tog jag här om dagen, när jag hade kvalletid med Filip. Han hade fått sitta på mina axlar, men när vi skulle handla ville jag att han skulle gå själv så jag kunde röra mig mer fritt. Filip hade dock andra planer och höll i sig.

I morse vägde jag 66.1 kg. Kan inte svära på det, men det kan vara det minsta jag vägt i år. Det är så där när man är motionär. Man blir lätt för kroppen behöver inte lika mycket energi. För kom inte och ta upp saker som minskad blodvolym, minskad muskelmassa eller för lite vätska. Nu fokuserar vi bara på vikten.

Vi försov oss lite i morse, men Ebbah väckte oss med skrik vid halv åtta. Tio i åtta skulle ungarna vara på dagis, så det blev lite hektiskt. Efter att jag lämnat alla tre barn på sina respektive ställen så kom jag hem till en sjuk fru.
Har installerat program på datorn, beställt böcker som jag behöver och rensat lite mer i datorn. Ett jäkla jobb det där, eftersom jag är dålig på att lägga saker på rätt plats. Även i datorn. Men nu är också datorns skrivbord rent, en papperskorg och fyra mappar är allt som finns. För en liten stund sedan var hela skrivbordet fyllt med filer och mappar. Men nu kan jag njuta av min vackra skrivborsbild.
Nu är det dags att hämta barnen från dagis igen, tiden går så fort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar