Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-03-12

3ning

Stack ju ut med Jens idag, han pratade om att sitta på min rulle när jag körde intervaller. Men efter några sekunder kom han upp jämsides, den jävla talangjäveln. Så där satt vi sida vid sida, han med ryggsäck innehållandes dator också för den där extra förnedringen. Ibland var han lite före mig och ibland fick jag in ett hjul framför honom. Men han var mer före mig än jag före honom. Pendlarn.
Skulle ju smiska kvartar, intensiteten blev dock ett hack värre än jag räknat med. Två elitåkare sida vid sida håller inte igen allt för mycket. Så det smaskades på ganska friskt i skogarna. Första kvarten blev ungefär 17.40 lång. Andra kvarten blev kanske 12.30 lång, denna gång mestadels på större väg. Så partempokörning nyttjades för höghastighetsmaximering. Efter två "kvartar" skulle Jensa hem, han pendlade ju från jobbet och hem. Jag fortsatte med min Långlopps-SM-forskning och körde den inledande kvarten på SM-banan. Det är visserligen kuperat, men ingen riktig grisbacke. Jag tror att väldigt många kommer vara med väldigt länge. Två och en halv till tre mil in i loppet blir det nog en relativt stor grupp. Sen kommer Backen.
Nåja.
Tillbaka till dagens träning. När jag hade avslutat min tredje kvart och skulle dra igång min fjärde så lade pulsklockan av, displayen blev tom. Då det är lite svårt att köra tidsbestämda intervaller på lämplig ansträning utan klocka så valde jag att köra tempo hem istället. Det blev en halvtimme tempo (kollade klockan på mobilen när jag startade och slutade tempot) och när jag nästan var i Falun så slog jag av lite på tempot och spurtade några gånger istället.

Imorgon väntar sex sköna timmar i sadeln.

PS. Jens hade cross med sommarsulor och jag vinter-MTB DS.

1 kommentar:

  1. Varför avslutar du detta inlägg med en ursäkt? Hade rört mig hade jag hållt det för mig själv och känt mig starkare mentalt. Fast det är ju klart...Du är ju oflyttbar mentalt.

    SvaraRadera