Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-08-31

Kafferast utan kaffe

Hej och god förmiddag på er!

Sitter faktiskt i Skåne idag, åkte nämligen ner igår efter jobbet och kom fram i natt efter en lång bilresa i regn. Denna helg firar vi två år tillsammans, Linda och jag. Det ska också tävlas i Bockstensturen imorgon och vi har väl tänkt att vi ska "klättra i träd" på söndag. Blir nog en skön helg. Just nu är Linda på kontoret och jag jobbar hemifrån.

Har ju inte bloggat på några dagar nu, har saknat er och tänkte ge er en kort uppdatering bara så ni vet att jag lever. Senast vi hördes av så hade jag monterat Garmin-pedalerna på min MTB för lite watt-pendling. Satte sikte på 300 watt och lyckades med liten marginal att nå detta. 301 watt i 50 minuter med kallstart kändes i benen på slutet.


I förrgår så körde jag ett tömningspass på Wattbiken. Det blev två Zwift-race och totalt en timme och 52 minuter på den där svarta cykeln i källar'n. Svettigt. Första racet var ett sådant där med handikapp-system där man ska köra ifatt andra klasser och vi i A-klassen startade sist. Vi var få, men jämnstarka. På slutet var det vilda västern men jag lyckades, efter att ha kört livet ur mig, sy ihop det på slutet och tog spurten.

Precis nu passerade det en liggcyklist i en gul liggcykel som liknade en raket... Bara så att ni vet.

12 minuter efter första Zwift-racet så körde jag ett med många startande då det var med i deras Zwift Academy. Det kändes skit från start då benen var rätt krispiga från första loppet men jag bet i och andra cyklister försvann bakåt. På slutet pep två iväg och jag tog spurten bakom dessa två. Ändå helt okej och ett bra tömningspass.
4.9 w/kg i 36 minuter, den satt som en fläskläpp.

Lite lugnare, lite längre och mer ryckig körning i denna och en tredjeplats efter den där första urladdningen kändes som en vinst!

Igår körde jag vilodag och idag ska jag köra väckningspass, imorgon blir det 10 mil Bockstensturen!

Har för övrigt ett styre och en styrstam till salu just nu, för 600:- så blir denna vackra kombination din:
640 mm brett styre och en styrstam i längden 110 mm med 6 graders lutning.

Hörs sen, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar