2018-08-21

Cykelpendling igen!


Hej och god morgon, cykelvänner!

Igår så cykelpendlade jag så pass obekväma tider att jag behövde lampor på cykeln. Kom till jobbet 06 och trampade hemåt igen vid 21.30. Det blev en heldag igår, kan man säga. Såg en älg kliva över vägen strax framför mig när jag var på väg hem, sånt känns ändå så mäktigt på något vis.
Idag hoppas jag på en något kortare dag och det var inte helt frivilligt som kroppen klev upp ur sängen när jag skulle upp. Men uppe är jag och gröten är så gott som uppäten.

Är jag pigg så gasar jag nog på ett Strava-segment i eftermiddag och kanske tar jag också en omväg. Det gäller ju att krydda pendlingen något då och då.

Lamporna har jag fått från Kryptonite för ungefär ett år sedan och även om dom inte läser på min blogg eller ens förstår svenska så är jag väldigt nöjd med dom. Lyser starkt och är smidiga i formatet. Framlampan har det bästa lampfästet jag sett hos en framlampa. Smidigt och lätt att montera och ändå så sitter lampan där den ska. Bra batteritid och indikatorer på lamporna som visar batteristatusen. Rekommenderas!

Nu är det dags för mig att trä på armvärmarna (+6 ute) och bege mig mot jobbet igen. Vi hörs lite senare!!

1 kommentar:

  1. Härligt med jobbpendlingen. Har själv så fullt upp kommande veckor att det inte hinns med men kommer förhoppningsvis igång i mitten på sept igen. :) Har en lite spännande älghistoria själv ifrån en av mina jobbpendlingar för 4-5 år sedan. Det var tidig morgon kom cyklandes mot Almunge när 2 älgar står på sidan av vägen. 1 ko o 1 kalv. Kalven springer in mot skogen o kon börjar gå i diket brevid mig. 1 ca 100 m traskade den 2m brevid bara för att skydda kalven. Jag var livrädd o försökte låtsas som ingenting så den inte skulle göra något. men såg hela tiden det där huvudet alldeles brevid min axel kändes det som. Tillslut vek den av o sprang in i skogen hon med. Jag kanske inte körde jättefort men puls hade jag. :)

    SvaraRadera