Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-09-01

Dags för Bockstensturen


Hej och god morgon!

Vaknade upp i ett sovande Bjärred och nu styr vi mot Varberg och den åttonde deltävlingen i Långloppscupen, nämligen Bockstensturen. Tävlingen är 100 kilometer lång, så det är cupens överlägset längsta och det gillar jag. Fler tävlingar borde bli längre så det blir mer långlopp över det hela. Idag går det liksom inte att köra plattan i mattan från start till mål. Ska bli riktigt skoj. Det ska i vanlig ordning vara bra väder, men det har i alla fall regnat mycket, så lerigt kan det nog bli. Jag ser fram emot att få kriga mig igenom både terräng och trötthet.

Det var i samband med Bockstensturen för två år sedan som Linda och jag träffades för första gången. Så vi får nu varje år fira med att köra tio mil lertävling på MTB. Hur firar ni era årsdagar? Det har varit två fantastiska år tillsammans och vi åker nu tillsammans mot nya mål. Idag ska hon dock inte tävla då hon är förkyld, så idag får hon stå vid sidan och kasta flaskor istället. Igår så anmälde hon oss till Lida 24 timmars. I soloklassen. Alltså en MTB-tävling som pågår i 24 timmar. Det var inget jag hade planerat att köra och det är bara två veckor kvar. Det där är en av alla dom härliga sakerna med Linda, hon tvekar inte på att kasta sig in i nya utmaningar. Så nu lär vi fundera på hur man överlever 24 h MTB. Ingen av oss har till exempel bra lampor till hjälmarna..
Nåväl, jag älskar henne och det ska bli kul att få uppleva även det tillsammans med henne.

Bilden ovan är från gårdagens väckningspass, ett effektivt sådant där jag värmde upp i två minuter, köttade i 20 och sedan rullade ur i sex minuter. 28 min från start till avslut på passet!!

Nu taggar vi Bockstensturen, vi hörs igen efteråt!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har en riktigt bra lampa från moonlight mountain gear, kan rekommendera den att ha på hjälmen. Har skrivit lite mer om den här: Review Bright as Day 2000

    SvaraRadera
  2. Ni får komma till gurkstan och köra King/Queen of Rocklunda nån gg! Det är förvisso _bara_ 12 timmar men vaffan, man hinner bli sjukt trött ändå av nån anledning…

    SvaraRadera