2018-02-18

En heldag med hockey och ett par kassa ben


Hej och god kväll!

Nu går det mot kväll på Gamla Grycksbovägen. Dagen har mestadels spenderats i den iskalla Halltec Arena, det måste ju vara en av länets kallaste platser för hockey. Eller tja, vi försökte väl hålla oss utanför själva arenan så mycket som möjligt. I korridoren utanför och i omklädningsrummen är det ju varmt. Drygt sju timmar tog det från det att vi åkte hemifrån till dess att vi var hemma igen. Då hade vi åkt iväg en kort stund också visserligen, men det blev mycket hockey idag. Vad gör man inte för sina barn?!
Filip hade kul och fick spela två matcher idag, en som utespelare och en som målvakt. Frida och jag försökte underhålla oss så gott det gick. Selfies och att kittlas var två saker som fungerade bra. I den andra matchen så hade vi också sällskap av Ebbah och då gick tiden lite fortare för Frida.

Nu på kvällen så har Lindas barn kommit hit också, så snart är huset fullt av sovande små barn. Det är så himla härligt.

I förmiddags så stressade jag ihop lite träning innan vi åkte till hockeyn, hade tyvärr katastrofdåliga ben. Kanske från gårkvällens fyror eller något sådant, för det var riktiga strypben. Men, en tjuga blev det i alla fall och lite träning är bättre än ingen träning. Nu kör jag vilodag imorgon och så ska nog benen kunna fungera igen på tisdag när det vankas CVR World Cup på Zwift.

Vi hörs imorgon igen, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar