2018-02-06

Live stream på Zwift coming up!

Hej och himla god eftermiddag på er!

Här laddas det med vörtbröd och musik (Armin van Buuren), nu gäller det ju att komma i rätt stämning inför kvällens race. Lite senare blir det en Nocco också för tävlingskickens skull. Det gäller ju också att träna på att tävla innan säsongen.. Formen är ju som den är, nu gäller det att få huvudet att kunna plocka ut så mycket som möjligt av kapaciteten i benen för att leverera ett resultat i kväll. 20:05 går starten.

Jag ligger på en delad fjärdeplats i totalen. Men. Börjar man ta med folk som missat en eller två tävlingar så hamnar jag nere på 22:a plats. Två race ska räknas bort och vi har kört fem av åtta race. Å andra sidan så är det 11 av dom virtuellt före mig som redan missat två race, så det blir några lättköpta placeringar där om dom missar något av dom tre sista racen. Jag vet också att mitt första race var relativt dåligt så om jag bara sköter mig på slutet så kommer min poängskörd att öka. Mina placeringar hittills har varit 31, 14, 7, 13 och 15. Topp-10 idag vore ju en dröm, men samtidigt så är det kanske inte en bana helt i min smak. Bra läge att positivt överraska mig själv alltså.

Kul ska det bli med race hur som helst. Alltid lite extra kul med dessa lite större racen med många superduktiga cyklister med. Kommer att bli intensiv racing. Det finns läge för en grupp att gå loss, men banan är nästan helt platt så troligtvis blir det en stor spurt som avgör.

Nedan kan ni följa min personliga sändning, kommer svara på samtliga kommentarer i chatten på Youtube (så öppna i nytt fönster om du vill vara med där). Om jag inte svarar under loppet så gör jag det direkt efter. Nu kör vi! Eller ja, 20:05 kör vi. Men ni fattar...


Live stream från Zwift med kommentator dyker nog upp här: https://www.facebook.com/ZwiftCommunityLive/
Och/eller här: https://www.facebook.com/cvrworldcup/
Sändningen från den övre länken brukar vara mer underhållande.

2 kommentarer: